Despre noi

O nunta ca in povesti

Cuplurile care se pregătesc să facă pasul cel mare au de acum la dispoziţie o nouă locaţie, o nouă sală de nunţi, a căror lucrări de construcţie s-au încheiat de curând. Sala a fost amenajată pe strada Lucian Blaga din municipiul Bistriţa şi aparţine de Restaurantul Giulia.

O locatie de 4 stele

Restaurantul a fost conceput în aşa fel încât să satisfacă dorinţele oricăror clienţi. A fost conceput pentru orice fel de evenimente şi poate găzdui între 100 și 600 de persoane într-un decor himeric, cu decorațiuni proprii, aranjamente florale inedite, perdele de lumini într-un joc frenetic, toate fiind special gândite pentru evenimente ce pot fi marcate ca-n povești.

Spre deosebire de alte locații, Restaurantul Giulia nu are stâlpi ce pot obtura priveliștea vreunui mesean. Aerul condiționat precum și sistemul modern de sonorizare sunt încorporate direct în construcție, confortul și audiția fiind astfel egal împărțite în sală, fără a crea disconfortul unor invitați aflați prea aproape sau prea departe de sunet sau prospețime.

Prestanța celor patru stele ale Restaurantului Giulia se va concretiza inclusiv prin meniurile cele mai diversificate, aici regăsindu-se obiceiuri culinare de la cele tradiționale până la rafinatele meniuri mediteraniene sau exoticele preparate asiatice, acestea fiind rodul maeștrilor bucătari pregătiți să aducă plăcerea gustului fiecărui invitat.

Bistrita, Bistrita-Nasaud

Str. Lucian Blaga, nr. 54
0751.409.026

Luni-Vineri 08:00-24:00
Sambata: 08:00-24:00
Duminica: 08:00-24:00

Namebox Cluj